Серпом по рейтингу

Барну та ще 6 мажоритарників покарали у листопаді

У листопаді на проект Серпом по рейтингу пожертвували понад 30 тис грн, додався новий серйозний зашквар та троє зашкварених депутатів. Загалом минулого місяця провели 7 кампаній з покарання мажоритарників, які мають проступки.

Проект “Серпом по рейтингу” вже підтримали на майже 130 тис грн. Зокрема один із вас перерахував 20 тис грн на покарання мажоритарників, які захистили нардепа Березкіна. Ці гроші підуть на рекламні кампанії-покарання зашкварених нардепів у Facebook, завдяки яким ми охоплюємо мільйони виборців.

ПОКАРАЛИ У ЛИСТОПАДІ

Депутата із Києва Олександра Третьякова, який допоміг корупціонерам уникнути арешту, не голосував за антикорсуд, проштовхував законопроект про цензуру в інтернеті та неодноразово кнопкодавив.

Охоплення: 42,8 тис виборців

Керівника Нарфронту Максима Бурбака — мажоритарника із Чернівців, який захищав від арешту нардепа Полякова, підтримував цензуру в інтернеті та протягував аудитора-вбивцю НАБУ.

Охоплення: 22,2 тис виборців

Мажоритарника із Черкащини Валентина Ничипоренка, який має 9 зашкварів — від захисту корупціонерів до голосування за диктаторські закони.

Охоплення: 18,9 тис виборців

Нардепа з Львівщини Олега Мусія, який попри купу готівки не соромиться щомісяця брати
20 тис грн компенсації за житло. Плюс він має низку серйозних проступків.

Охоплення: 27,6 тис виборців

Мажоритарника Володимира Кацубу. Виборці його округу у Харківській області дізнались про мільйонні статки свого народного обранця та 10 серйозних проступків.

Охоплення: 18,9 тис виборців

Депутата з Хмельницької області Олександра Герегу, який має 12 серйозних проступків. Він допомагав звинуваченим в корупції та підтримував сумнівні законопроекти.

Охоплення: 19,9 тис виборців

НОВІ ЗАШКВАРИ

У листопаді парламентарі вчверили новий зашквар:

👎 Рада відмовилась зняти недоторканність з Березкіна

#ЯЙЦЯБАРНИ

Минулого тижня у Києві мав розпочатися судовий процес над трьома автомайданівцями, які у липні 2017 жбурнули яйцями у нардепа від БПП Олега Барну. Замість звичайної “хуліганки” активістам шиють від 4 до 7 років  ув’язнення. Курячі яйця, виявляється, це тупі важкі предмети.

Суддя раптово пішла у відгул, тому засідання перенесли аж на березень 2019.

У Барни є ще й кілька серйозних зашкварів: відмовився знімати недоторканість із Березкіна, підтримав законопроект про блокумення сайтів та протягував аудитор-вбивцю НАБУ. І звісно ж — кнопкодавив.

Ми вже покарали Барну в листопаді та розповіли про його проступки виборцям. Допис про зашквари Олега Барни побачили 27 тис мешканців його округу на Тернопільщині. На виборах в 2014 році Барну підтримали 28 тис осіб.

Допоможіть зібрати на наступне покарання: 
https://www.serpom.org.ua/deputies/barna-oleg-stepanovych/